Over ons

Home / Over ons

Fitz all Kitz is de winkel waar je de mooiste baby- en kinderkleding kunt vinden. Bij ons slaag je altijd! Mooie materialen, goede kwaliteit en comfort is waar wij voor staan. Dit in combinatie met de hipste en leukste merken van dit moment zorgen ervoor dat je altijd iets moois bij ons vindt!
Onze winkel bevindt zich in een van de leukste straatjes van Bloemendaal. Loop gerust eens binnen om de collectie met eigen ogen te bekijken.

Carina Thoma Designs

Fitz all Kitz is een vooruitstrevende kinderkleding- en schoenenwinkel. Onze belangrijkste pijlers zijn comfort, kwaliteit en design en dat zie je terug in onze collectie kleding en schoenen. Niet zomaar een kinderkledingwinkel dus.

Carina is begonnen met Fitz all Kitz in 2017, met veel ervaring in de kinder(schoenen) wereld.
Carina kwam al vroeg in aanraking met de schoenenwereld, omdat haar ouders werkzaam waren in de schoenenbranche en zij op jonge leeftijd al meehielp in de winkel. Daarna heeft zij jarenlang als freelance schoenenontwerpster de mooiste collecties voor zowel haar eigen merk Fitz Kitz, Renata, River Woods en andere buitenlandse (bekende) merken ontworpen.

Als geen ander weet zij het belang tussen functionaliteit, originaliteit, kwaliteit en prijs en dat is te zien!

X